Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
Islamisme(s). Islam i política en un món global Islamisme(s). Islam i política en un món global

Islamisme(s). Islam i política en un món global

Direcció: Lurdes Vidal.
Coordinació: Ada Mullol i Vitor M. CabralNOVETAT

 

 "Islamisme(s)" és una porta oberta a un fenomen complex, el vincle entre religió i política al món arabomusulmà.

 

Descripció de l'obra

 

Aquesta obra et convida a entrar i a conèixer les múltiples facetes de l’islamisme, la seva evolució històrica i les seves realitats nacionals de la mà d’experts, estudiosos i periodistes coneixedors de la regió. El lector hi trobarà respostes: qui són els islamistes, què volen, a qui fan por, com veuen la societat i el món... I a mesura que avanci en la lectura, s’endinsarà en els clarobscurs de l’islamisme i toparà amb els dilemes principals al voltant d’un moviment social, polític i religiós d’abast global que ha marcat la història política de les darreres dècades.

 

Característiques tècniques de l'obra
TítolIslamisme(s). Islam i política en un món global
AutorDirecció: Lurdes Vidal.
Coordinació: Ada Mullol i Vitor M. Cabral
Col·leccióBase Històrica
Número173
Format15,5 x 23,5 cm
Pàgines232
EnquadernacióTapa tova
ISBN978-84-18434-79-2
Preu17,40 €
Autor

Santiago Alba Rico, Javier Albarracín, Khalil al-Anani, Ana Ballesteros Peiró, Batoul Benyamina, Jordi Bertran, Amel Boubekeur, Moussa Bourekba, Dolors Bramon, Elisabetta Ciuccarelli, Abdessamad Dialmy, Georges Fahmi, Shereen el-Feki, Carla Fibla García-Sala, Jean-Pierre Filiu, David Forniès, Joan Fradera Garriga, Luz Gómez García, Ricard González, Ali Lmrabet, Theo Loinaz, Marc Marginedas Izquierdo, Javier Martín, Irene Martínez, Noha Mellor, Beatriz Mesa, Andrés Mourenza, Ada Mullol Marin, Alejandra Ortega Fuentes, Isabel Pérez, Natalia Sancha, Eduard Soler Lecha, Lurdes Vidal Bertran, Lilia Weslaty

Lurdes Vidal (direcció de l'obra). Nascuda a Ponts el 1974. Arabista, professora i, de vegades, periodista. Estudia l’islam, la política i els corrents socioculturals del món àrab. Volia aprendre àrab i per això, en acabar Traducció, va deixar-ho tot per anar a viure a Síria. Allà també va descobrir que l’apassionava estudiar les dinàmiques polítiques i socials i que necessitava entendre el vincle entre religió i política, tant present en la societat que l’envoltava. Estades més breus a Tunísia i Egipte van completar la seva formació en àrab fins que va emprendre el camí de les relacions internacionals. Amb el doctorat a mig fer, va aterrar a l’IEMed, on treballa també en temes de radicalització i extremisme violent i és redactora en cap de la revista afkar/ideas. Donar classes a la UB, l’IBEI i Blanquerna-Ramon Llull li permet transmetre la seva passió, cosa que també prova de fer quan col·labora en mitjans de comunicació.

Compra on-line

Preu: 17,40 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • LLUÍS COMPANYS
  • La fi de la Guerra Civil
  • L’última paraula
  • Estudis d’història de Catalunya. Vol. 2
  • Europa
  • Història econòmica de Catalunya
  • Els desastres de la guerra
  • American nazi
  • ELS MOVIMENTS D'EMANCIPACIÓ NACIONAL
  • Joan Lluhí i Vallescà
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació