Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
DRET A DECIDIR DRET A DECIDIR

DRET A DECIDIR

Estació concert

Francesc Homs i Molist

Descripció de l'obra

Què vol dir el dret a decidir? És un eslògan o pot tenir un itinerari pràctic? Catalunya té dret a decidir? I com el pot exercir? Totes aquestes preguntes i moltes més, troben resposta en aquest llibre. Amb la qüestió del finançament com a fil conductor, és el primer assaig seriós que converteix la consigna «som una nació, nosaltres decidim» en un projecte realitzable. El llibre dóna claus sobre com el somni es pot fer realitat.

El seu autor, el diputat Francesc Homs, assumeix l’autocrítica imprescindible que s’exigeix abans d’encetar un nou camí, documenta amb precisió els fets més recents, denuncia la teranyina que el dret espanyol i el mal ús de la democràcia han teixit sobre la llibertat del nostre poble, i també fa propostes teòriques i pràctiques sobre el dret a decidir.

Fet des de l’experiència que dóna haver viscut la primera línia política d’aquests darrers deu anys, el llibre és alhora una proposta tan ambiciosa com antipopulista, aborda de cara la gran dificultat que tenim els catalans per entendre què és el poder i com funciona, quines són les nostres fortaleses i quines han estat les nostres debilitats de sempre. Prescindint dels debats estètics i de les modes, teniu a les mans una veritable guia sobre el dret a decidir, una eina de lluita, de compromís i de construcció nacional.

 

 

Característiques tècniques de l'obra
TítolDRET A DECIDIR
SubtítolEstació concert
AutorFrancesc Homs i Molist
Col·leccióBase Històrica
Número68
Format15,5 x 23,5 cm. 136 pàgines.
ISBN978-84-92437-85-6
ISBN ebook978-84-92437-99-3
Autor

Francesc Homs i Molist (Vic, 1969). Llicenciat en dret i polític. Casat i pare de dues filles. Va ser militant de la FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya) durant la carrera universitària. Ha treballat al sector privat en diverses empreses i al sector públic a la Generalitat de Catalunya, on ocupà el càrrec de director general d’Afers Interdepartamentals del Departament de la Presidència. Militant de CDC des de 1993. Membre de les executives nacionals de CDC i de CiU. Ponent de l’Estatut de 2006. Diputat al Parlament de Catalunya des de 2003.

Ha publicat diversos articles sobre política i dret, en mitjans de comunicació i en revistes especialitzades. Autor del llibre Catalunya a judici, 2008.

 

Notes de Premsa
Compra on-line

Preu: 14,00 €

Comprar
També disponible en format ebook (llibre digital)

Preu: 6,90 €

Casa del libro
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • ESTUDIS D'HISTÒRIA DE CATALUNYA
  • Barcelona Pas a Pas
  • Barcelona i el gran comerç d'Orient a l'edat mitjana
  • FRANCO
  • BOTXINS I REPRESSORS
  • LES AVANTGUARDES
  • Política de defensa i Estat propi
  • Gran Enciclopèdia Catalana. Una obra de país
  • MECANOSCRIT SOBRE ELS MONJOS DE MONTSERRAT
  • Recopilació d’Accions Genocides contra la nació catalana
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació