Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

MANUEL VICENTE IZQUIERDO

Manuel Vicente Izquierdo (Barcelona, 1954) és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i catedràtic d’ensenyament secundari. Ha escrit diversos articles i estudis, en el terreny de la història dels moviments socials de la Catalunya de l’últim terç del segle xix, en diverses publicacions de caire històric —entre d’altres, L’Avenç, Historiar o Millars. Destaca la publicació de la biografia Josep Llunas i Pujals (1852-1905). La Tramontana i el lliurepensament radical català (1999).

En l’actualitat centra els seus estudis en els anys de la Transició i en la història del Partit Socialista Unificat de Catalunya, en què va militar entre els anys 1976 i 1979.


Llibres d'aquest autor
La Festa de Treball

La Festa de Treball

La primera gran festa popular de la Catalunya democràtica
Manuel Vicente Izquierdo
Col·lecció: Base Històrica
Número: 77
ISBN: 978-84-15267-28-7
PVP: 18,00 €
La Festa de Treball ha estat la festa popular més gran celebrada a Catalunya, un lloc de trobada i de convivència on la gent progressista es reunia per compartir i debatre experiències i inquietuds i també per passar un cap de setmana d’esbarjo, en què les reivindicacions s’unien a activitats culturals, amb projeccions de pel·... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació