En un univers tan gran com és el dels llibres de cuina, ens trobem amb Diari d'un cuiner. Un llibre íntim i proper per com l'autor s'obre davant del lector, a l'hora que lleuger i divertit per la frescor de les seves paraules. Revelacions del dia a dia del jove cuiner, pràctics trucs i consells, delicioses receptes i records molt personals, plens d''d'emoció. Amb aquest llibre, l'autor ens encomana la seva devoció per els fogons i el bon menjar tal i com fa davant dels seus clients, ja siguin grans empreses o particulars, sempre fora de les parets d'un restaurant. Un llibre que es deixa estimar i que farà que estimeu més la cuina i tot el que l'envolta.
Títol | Diari d'un cuiner |
---|---|
Autor | Gurguí Ratera, Joan |
Col·lecció | Base Cuina |
Número | 1 |
Format | 15,5 x 23,5 cm |
---|---|
Pàgines | 144 |
Enquadernació | Tapa tova, cosit, amb solapes |
ISBN | 978-84-17183-05-9 |
Preu | 16,00 € |
Joan Gurguí, nascut a Barcelona al 1982. Després d'una intensa carrera dins del món de la comunicació i el màrqueting, decideix trencar amb ella i dedicar-se al que l'apassiona realment: la cuina. Format a l'escola d'hostaleria Hofmann, es dedica a la cuina fora de les 4 parets d'un restaurant, en un format de cuina “freelance". Amant de la cuina del sabor i amb sentit comú. Defensor de la cuina com un element cultural transversal, és cuiner per a particulars i per empreses relacionades amb l'alimentació. És un comunicador entusiata, sempre en contacte amb el seus clients, el podreu trobar enredat amb la multitud de projectes en els que està involucrat.