Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto
Les nostres postres Les nostres postres

Les nostres postres

Assumpta Miralpeix

Descripció de l'obra

Aquest llibre combina receptes de postres tradicionals amb altres de més agosarades. Tot seguints les indicacions de l'excel·lent professora de cuina Assumpta Miralpeix, la pastisseria feta a casa serà fàcil i divertida, i podreu elaborar les postres més típiques de casa nostra.

És una obra adequada tant per a principiants com per a experts ja que conté des de receptes d'elaboració més fàcil (però no menys gustoses) com el flam, la crema de Sant Josep, les magdalenes o la coca de llardons, fins a postres més elaborades com el tortell, els panellets o la sara, i una gran varietat de pastissos. A banda, també inclou un apartat amb el pas a pas d'aquelles receptes bàsiques que permetran fer tota mena de pastissos i dolços als que tot just s'inicien en la pastisseria.

Descobriu els secrets de la pastisseria tradicional catalana, les nostres postres, seguint els consells i recomanacions d'Assumpta Miralpeix, una gran professora de cuina.

Hi trobareu postres per a tots els gustos i moments.

Característiques tècniques de l'obra
TítolLes nostres postres
AutorAssumpta Miralpeix
Col·leccióBase Imatges
Número3
Format27 x 24 cm. 290 pàgines.
EnquadernacióTapa dura amb sobrecoberta
ISBN978-84-15267-49-2
Preu34,90€
Autor

Assumpta Miralpeix és professora de cuina i nutrició a l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona. Es va formar a l’Escola de Cuina Cordon Bleu de París. Ha estat col·laboradora assídua a diferents mitjans de comunicació i ha publicat diferents llibres de cuina especialitzats en gastronomia, dietes especials (per hipertensió, colesterol, diabetis...), col·lectivitats, alimentació infantil, i història i protocol a l’entorn de la taula. Entre els seus llibres destaquen: Cocina para singles (2008), Aquí hi ha teca! (2006); Cuina de mercat (2005); Comer bien con hipertensión, en col·laboració amb el Dr. Jaume Clapés (2006); Alimentación y diebetes, amb el Dr. Daniel Figuerola (2004); Cuina i menús d’ara (2003); Prepara tus menús para toda la semana (2001); L’alimentació infantil. Nens i nenes de 3 a 12 anys, amb el Centre d’Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (2001); La alimentación infantil (1998); Aprendre de cuinar (1997), i Colesterol y dieta, amb el Dr. Jaume Clapés (1996). També ha col·laborat en el llibre de Santi Santamaria Santi Santamaria entre llibres i fogons (2005).

Notes de Premsa
Compra on-line

Preu: 34,90 €

Comprar
Comparteix
Altres llibres que et poden interessar
  • Les plantes medicinals de la Ratafia
  • Còctels i aperitius
  • Diari d'un cuiner
  • El 19 de juliol a Barcelona
  • FRANCESC CAMBÓ
  • La vida i la mort entre horts i vinyes
  • Constitucions, Capítols i Actes de Corts
  • Quadern per pintar nº 2
  • La flauta dels sis barrufets
  • Petonets
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació