Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

GEMMA ARTASU PERIS

Gemma Artasu Peris (Barcelona, 1961) és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, traductora i escriptora. Conrea la ficció i l’assaig, tant en català com en castellà. 

Ha publicat la narració Una barreja d’ambre negre, safrà i or, finalista del premi Relatos de Mujeres Viajeras, inclosa a Relatos de mujeres viajeras (1994), una antologia de literatura de viatges, Viatgers, pelegrins i  aventurers (2000), una antologia de textos arabigomusulmans, Profetes, califes i princeses (2004), que redactà gràcies al domini de la llengua àrab, als seus estudis i investigacions sobre el món musulmà medieval i a la documentació sobre relacions internacionals centrades en la Mediterrània i el món àrab (CIDOB), el volum Egipturas (2007), premi Qwerty 2008 al millor llibre d’art en edició limitada, publicat per la Fundació Arqueològica Clos i el Museu Egipci de Barcelona, i els assaigs Llena, pues, de palabras mi locura (Literatura y psiquiatría) (Editorial Base, 2009), [«una crónica de los a veces confusos confines del infierno de la locura, protagonizada por escritores y personajes de ficción»], i La señora de Winter soy yo (Sexo y mentira en la literatura y el cine) (2012), [«finalmente el olvido, la muerte y el paso del tiempo han suplantado con mucha distinción a dos de los nutritivos bulbos que mejor los sustentan: la mentira y el sexo»]. 

En el passat, va exercir la docència com a professora de Llengua Catalana i Literatura durant gairebé vint anys, però com manifesta la mateixa autora, això va ser en una altra vida, un món intel·lectualment fructífer de difícil, si no impossible, recobrament en les circumstàncies actuals. 

 
Copyright de la imatge: J. Casanova
 

 


Llibres d'aquest autor
Mariona Cohen

Mariona Cohen

Gemma Artasu
Col·lecció: Base Narrativa
Número: 9
ISBN: 978-84-15711-91-9
PVP: 16,00 €
Un dinar familiar el dia de Sant Esteve és el tret de sortida per ubicar entre el cel i l’infern, i en només unes hores, tots els personatges asseguts a taula. El sentit de l’humor, àcid i molts cops corrosiu, es barreja amb la tragèdia, i la mirada involuntària de la protagonista, la Mariona Cohen, sacsejarà el lector entre l... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació