Editorial Base

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i la seva experiència d'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Accepto

ELS NOSTRES AUTORS

ANTONI DALMAU I RIBALTA

Antoni Dalmau i Ribalta (Igualada, 1951) ha ocupat diversos càrrecs institucionals i ha publicat una vintena de llibres, fonamentalment novel·les i assaigs. Ha guanyat els premis de la Crítica de Serra d’Or amb el llibre Pels camins de la història d’Igualada (1985), el primer premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica amb Terra d’oblit. El vell camí dels càtars(1997, del qual s’han fet catorze edicions i ha estat traduït a diverses llengües) i el premi Fiter i Rossell de novel·la ambPrimavera d’hivern (2005). Col·labora en diversos mitjans informatius i ha traduït nombrosos autors francesos i belgues. Presideix també la Fundació Teatre Lliure-Teatre Públic de Barcelona.

En el terreny historiogràfic s’ha ocupat àmpliament de la divulgació del catarisme medieval, al qual ha dedicat dues novel·les, dues obres d’història i una guia de viatges. Posteriorment ha emprès una àmplia recerca al voltant de la Barcelona del tombant del segle XIX al XX, els moviments socials i el fenomen de la violència. Fruits d’aquest treball han estat el llibre El cas Rull. Viure del terror a la Ciutat de les Bombes, 1901-1908 (2008) i la publicació de diversos articles en revistes especialitzades.


Llibres d'aquest autor
EL PROCÉS DE MONTJUÏC

EL PROCÉS DE MONTJUÏC

Barcelona al final del segle XIX
Antoni Dalmau
Col·lecció: Base Històrica
Número: 63
ISBN: 978-84-92437-46-7
PVP: 24,90 €
Durant la darrera dècada del segle XIX van tenir lloc a Barcelona diversos atemptats greus que, la majoria de les vegades, van ser fruit de l’acció directa d’alguns sectors anarquistes. Els més importants van ser el de la Gran Via contra el general Martínez Campos (24 de setembre de 1893), el del Gran Teatre del Liceu (7 de nove... + info

Si voleu adreçar-vos o expressar la vostra opinió sobre algun llibre a l'autor podeu enviar un correu electrònic a info@editorialbase.com
o per carta a l'atenció de l'autor a Editorial Base, carrer Breda, 7-9, local, 08029 Barcelona.

EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Telèfon: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com
Política de Privacitat | Avís Legal | Política de Cookies | Política de Contractació